Warning: Undefined array key "lang" in /customers/0/a/9/i-visit.be/httpd.www/header.php on line 15 Warning: Undefined array key "sect" in /customers/0/a/9/i-visit.be/httpd.www/header.php on line 16

Watson

Een interactief spel waarbij je de moord moet oplossen aan de hand van een paar aanwijzingen. Kruip in de huid van een detective; stel vragen, ga op ontdekking uit, maar maak vooral geen fouten of de dader ontglipt je!

Door de interactie tussen je smartphone en de schermen die verspreid staan over het speelgebied neem jij de controle over het hele moordonderzoek. Dit role-playing game met beroemde acteurs en actrices zal je niet onberoerd laten. Veel succes! 

Detective spelen, zelf een moord oplossen, het spreekt toch tot ieders verbeelding. Dit dan combineren met de nieuwste technologie en het alom vertrouwde televisiemedium verklaart onze succesformule. Het verhaal speelt zich af op het televisietoestel en alle handelingen zullen met een smartphone (PDA of Pocket Pc met gsm functionaliteit) gebeuren.

Stap voor stap, met een lichte tik op het touchscreen zal je opgeslorpt worden door het meeslepende verhaal. Hou notities bij, onthou kernwoorden uit een verhoor, confronteer mensen met bewijsmateriaal. Om meer bewijsmateriaal en hints te vergaren zal er ook een inspanning moeten geleverd worden door de detective aan de hand van mini-games. 

Verhaallijn

Alledaagse mensen die proberen uit hun omgeving te ontsnappen omdat die hen belemmert, maar door bepaalde keuzes op het foute pad terecht komen. Een donkere en strakke omgeving zal doorheen het hele verhaal te merken zijn.

Dijlefeesten

Op elke locatie aan elk scherm krijg je niet alleen de mogelijkheid om meer informatie los te krijgen van de verdachten of bewijsmateriaal te vergaren, ook kan je meer informatie opvragen over de Vismarkt of de geschiedenis van de gebouwen of anekdotes over deze locatie.